خرید زندگی

اجرای طرح هر راننده یک محیط بان در محور عباس آباد_ میامی

اجرای طرح هر راننده یک محیط بان در محور عباس آباد_ میامی

به گزارش خرید زندگی، مدیر کل محیط زیست استان سمنان بابیان این که طرح هر راننده یک محیط بان در محور عباس آباد_ میامی در حال اجرا می باشد، اظهار داشت: شانزدهم فروردین پایان طرح است.



سعید یوسف پور در گفت و گو با خبرنگار مهر، بابیان این که پایش جاده ای محور عباس آباد به میامی حالا با حضور فعالان و علاقمندان محیط زیست در حال اجرا می باشد، اعلام نمود: پایان این طرح شانزدهم فروردین ماه خواهد بود.
وی با اعلان اینکه برای حفظ یوز پلنگ های باقیمانده حداقل کار ممکن رعایت سرعت مطمئنه در محدوده عبور آنست، اضافه کرد: این همیاران و فعالان محیط زیست با اعلان هشدار می کوشند تا تذکرات لازم را به رانندگان دهند.
مدیرکل محیط زیست استان سمنان با اعلان اینکه حفظ چهار توله یوزپلنگ که در پی زیستگاه و قلمرو جدید هستند بسیار حائز اهمیت می باشد، اعلام نمود: برای حفظ این اندک داشته ها باید حداکثر توان را به کار گرفت.
یوسف پور در ادامه اشاره کرد: از تاریخ ۲۵ اسفند ماه لغایت چهارم فروردین ماه مورد خاصی از مشاهده و تهدید یوز در جاده دیده نشده است اما بازهم رانندگان باید با احتیاط در این محور عبور کنند.
وی اضافه کرد: سرعت مجاز این محور ۹۰ کیلومتر است و باید و صیانت از ۱۷ یوز باقیمانده پارک ملی توران شاهرود نیازمند مشارکت همه مردم است.

1404/01/05
12:05:24
5.0 / 5
33
تگهای خبر: جاده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید زندگی