وابستگی منطقه ۲ به فروش تراكم ۵۰ درصد كاسته می شود
به گزارش خرید زندگی شهردار منطقه ۲ تهران با اشاره به اینكه وابستگی این منطقه به فروش تراكم طی یكسال آینده ۵۰ درصد كاسته می شود، اظهار داشت: برای خط هفت مترو بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان منابع شناسایی و در اختیار پیمانكار گذاشتیم تا در بهار سال ۹۸ این خط افتتاح شود.
رسول كشت پور در گفتگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینكه یك سال و سه ماه از دوره مدیریت جدید در شهرداری منطقه دو می گذرد، تصریح كرد: در این فاصله سعی كردیم در حوزه های مختلف فعالیت هایی را شروع نماییم و در وهله اول سعی كردیم كلیه پروژه های متوقف شده منطقه را فعال نماییم.
شهردار منطقه دو تهران اضافه كرد: همچون پروژه هایی كه فعال شد و به بهره برداری رسید پل معلق آسمان بعنوان یك مكان جذب گردشگری بود و همینطور ایجاد مركز مشاوره فكری شهروندان و آموزش شهروندی، ایجاد دو سرای محله، ایجاد پارك پردیس كوهستان و پروژه هایی از این دست را تا سقف ۵۵ میلیارد تومان فعال كردیم.
وی اظهار داشت: در كنار این مساله تمامی پروژه های عمرانی و مشاركتی منطقه را در یك سال اخیر فعال كرده و یا در دست اجرا داریم كه آخرین پروژه، افتتاح «سرزمین پرواز» بعنوان بزرگترین سرسره كشور بود. همینطور مركز علوم قرآنی و همراه سرا را روز چهارشنبه(۱۵اسفند) افتتاح خواهیم كرد. همینطور مركز تفكیك زباله های پرارزش و پارك حشرات غول پیكر را قبل از عید افتتاح خواهیم كرد و از نخستین دستگاه دریافت پت و شیشه جهت دریافت كلیه زباله های پرارزش مردم رونمایی می نماییم كه طبق برنامه ریزی، سال آینده ۵۰ دستگاه در فروشگاه های بزرگ نصب خواهیم كرد تا از این طریق هزینه های جمع آوری و انتقال زباله شهری كاهش پیدا كند.
افتتاح خط هفت در بهار ۹۸ در منطقه دو
كشت پور با اشاره پروژه های بزرگ زیرساختی منطقه افزود: در كنار افتتاح دو دستگاه پل مكانیز عابر پیاده، برای خط هفت مترو بیشتر از ۱۰۰ میلیارد تومان منابع شناسایی و در اختیار پیمانكار گذاشتیم تا در بهار سال ۹۸ این خط افتتاح شود؛ از این طریق ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت شهری منطقه دو از زیر زمین حركت خواهند كرد. همینطور درصدد هستیم كلیه اتوبوس های منطقه را با روش های EPCF نوسازی نماییم و توسعه پاركنیگ های عمومی را در دستور كار داریم و یكی از پاركینگ هایی كه بزودی افتتاح رسمی می شود به ۷۰۰ واحد پاركینگ مجهز است.
وابستگی به فروش تراكم به ۵۰ درصد كاهش می یابد
وی با اشاره به اینكه منطقه دو در گذشته با بارگذاری در فروش تراكم سنگین و آشفتگی در معماری روبه رو بوده و سعی كردیم تا منظر شهری را سامان دهیم، اظهار داشت: در یك سال قبل به هیچ عنوان تلاش نكردیم در این زمینه افراطی عمل نماییم و در تلاش هستم میزان وابستگی فروش تراكم مازاد را در سال آینده تا ۵۰ درصد كاهش دهیم.
شهردار منطقه دو تهران اضافه كرد: به دنبال شناسایی منابع درآمدی جدید مثل واگذاری غرف از راه مزایده هستیم.
وی افزود: الان میزان صف انتظار بنزین در این منطقه، حدود ۲۰ دقیقه است كه برنامه داریم این زمان را به زیر ۱۰ دقیقه برسانیم كه در این راستا دو پمپ بنزین بزرگ و ۱۱ پمپ بنزین كوچك را راه اندازی خواهیم كرد و همینطور ۵۵ خودروی سوخت رسان سیار با اپلیكیشین به كار گرفته ایم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه خدمات شهری، تصریح كرد: درصدد هستیم با مشاركت شهرداران منطقه یك، سه و چهار، دستگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی تاسیس نماییم و معتقد هستیم این ۸۵۰۰ تن زباله ای كه در تهران تولید می شود دارای ارزش اقتصادی می باشد. همینطور اپلیكیشن زیست اپ را راه اندازی كردیم كه زباله های پرارزش مردم را تحویل می گیرد. طی هفته جاری نخستین مركز تبدیل سرشاخه های درختان منطقه به كود پرارزش را افتتاح خواهیم كرد.
كشت پور اضافه كرد: همینطور برنامه خودگردانی پارك ها را در دستور كار داریم كه در صورت موافقت شهردار تهران، حداكثر بین یك و نیم تا دو سال می توانیم با استفاده از امكانات داخل پارك هزینه های نگهداشت خدمات شهری را تامین نماییم. در دوره شورای چهارم در منطقه دو سرجمع میزان عایدات مجموعه امكانات ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود اما در دوره جدید از راه مزایده شفاف، این رقم را به ۳۳ میلیارد تومان رسانده ایم.
شهردار منطقه دو تهران با اشاره به اینكه به دنبال ترویج سبك زندگی ایرانی اسلامی هستیم، اظهار داشت: توسعه فرهنگ شهرنشینی را از راه برگزاری كلاس های آموزشی كه البته شروع شده است، در دستور كار داریم. همینطور در سرای محلات منشور ۲۰ بندی تعریف كردیم. هوشمندسازی منطقه بعنوان یك منطقه پیشران را هم به صورت جدی مورد توجه قرار دادیم كه نزدیك به ۸ اپلیكیشن را تجاری سازی كردیم. ۵ كیوسك هوشمند با ۴۰ نوع خدمات را هم فعال كردیم كه تعداد آنها به ۱۰۰ كیوسك افزایش خواهد یافت. همینطور نخستین مركز فعالیت های استارتاپی را با همكاری دانشگاه صنعتی شریف را در دستور كار داریم.
میانگین زمان صدور پروانه به ۵۴ روز كاهش یافت
وی اضافه كرد: همینطور ضوابط دست و پاگیر را حذف و میانگین صدور پروانه در منطقه دو به زیر ۵۴ روز رسیده است. از سویی دیگر به دنبال افزایش بهره وری نیروی انسانی در شهرداری از راه برگزاری كلاس های آموزشی هستیم.
كشت پور با اشاره به اینكه منطقه دو دارای ظرفیت گردشگری متعددی است، اظهار داشت: بعنوان مثال تونل راه شب را با ۲۵۰ متر طول افتتاح كرده ایم و نخستین كنسرت خیابانی را برگزار كردیم.
وی با اشاره به پروژه های در دست اجرا، اظهار داشت: بعنوان مثال تصفیه خانه آب و فاضلاب نهج البلاغه را سال آینده افتتاح و نیروگاه یك مگاواتی را راه اندازی و پل گیشا را به بهره برداری خواهیم رساند.
كشت پور به برخی نقاط ضعف منطقه دو اشاره و اظهاركرد: پایین بودن بهره وری منطقه، طولانی بودن فرآیند رسیدگی به كار مردم، بارگذاری فوق العاده سنگین در این منطقه به لحاظ فروش تراكم، تغییر كاربری و آشفتگی معماری منطقه و كمبود پاركینگ همچون نقاط ضعف ما است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب